Gevelreiniging

Gevelreiniging door middel van onze techniek is een methode om gevels van gebouwen te reinigen door gebruik te maken van een combinatie van lage druk en speciaal samengestelde reinigingsmiddelen.

 

Neem contact op

Gevelreiniging

Gevelreiniging door middel van onze techniek is een methode om gevels van gebouwen te reinigen door gebruik te maken van een combinatie van lage druk en speciaal samengestelde reinigingsmiddelen. Deze methode is een milde manier van reinigen waardoor geen schade wordt veroorzaakt aan de gevel, in tegenstelling tot hogedrukreiniging. Dit is belangrijk omdat gevels vaak zijn gemaakt van verschillende materialen zoals baksteen, hout, stucwerk of metalen waarvan sommigen kwetsbaarder zijn voor schade.

De reinigingsmiddelen die hierbij worden gebruikt zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Dit is ontworpen voor het verwijderen van specifieke verontreinigingen zoals algen, mossen, stof, roet, en andere soorten vuil dat zich op gevels kan ophopen.

Deze methode van gevelreiniging kan worden gebruikt voor zowel commerciële als particuliere gebouwen en is een effectieve manier om gevels op te frissen, te beschermen en te behouden. Het resultaat is een schone en opgefriste gevel, die er weer uitziet als nieuw en kan bijdragen aan een beter uiterlijk van het gebouw en een verbetering van de waarde.

Home » VBC Group Nederland – Gevelreiniging

Waarom VBC Group?

  • Biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen
  • Ecologisch verantwoord
  • Effectieve verontreiniging van o.a.: algen, mossen, schimmels en meeldauw
  • Zakelijk en particulier 
  • Op voorhand schade weten te voorkomen d.m.v lage druk