Glasbewassing

Deze dienstverlening kan worden uitgevoerd voor zowel binnen- als buitenramen, en kan zowel voor particulieren als voor bedrijven worden uitgevoerd.

Neem contact op

Glasbewassing

Glasbewassing is een dienstverlening die gericht is op het reinigen van ramen, glazen oppervlakken en andere glasachtige oppervlakken. Deze dienstverlening kan worden uitgevoerd voor zowel binnen- als buitenramen, en kan zowel voor particulieren als voor bedrijven worden uitgevoerd.
Er zijn verschillende methodes die gebruikt kunnen worden voor glasbewassing, zoals het gebruik van een ladder, een rolsteiger, Hoogwerker of het gebruik van telescoopbewassing. Het gebruik van professionele reinigingsmiddelen en -materialen zorgt voor een efficiënt en grondig resultaat.

De dienstverlening kan ook regelmatig worden uitgevoerd, bijvoorbeeld maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks, afhankelijk van de wensen van de klant. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn voor bedrijven die gevestigd zijn in drukke stadscentra of voor gebouwen met veel verkeer.

Home » VBC Group Nederland – Glasbewassing

Waarom VBC Group?

  • Voor uw periodieke glasbewassing 
  • E.v.t in combinatie met een hoogwerker voor lastig te bereiken ramen
  • Zakelijk en particulier