Onze diensten

VBC Group Nederland

 

Neem contact op

Specialistisch reinigen

VBC Group biedt een innovatieve techniek voor het reinigen van exterieur oppervlakken, die niet alleen grondig reinigt maar ook effectief het wortelstelsel elimineert van algen en schimmels. Hierbij maakt VBC Group gebruik van milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare producten in combinatie met lagedruk reiniging, waardoor zowel het behoud van het materiaal als het milieu wordt gewaarborgd. Dit leidt tot een brede toepasbaarheid van de schoonmaakservice en een langdurig en efficiënt resultaat

Gevel reiniging

Gevelreiniging door middel van onze techniek is een methode om gevels van gebouwen te reinigen door gebruik te maken van een combinatie van lage druk en speciaal samengestelde reinigingsmiddelen. Deze methode is een milde manier van reinigen waardoor geen schade wordt veroorzaakt aan de gevel, in tegenstelling tot hogedrukreiniging. Dit is belangrijk omdat gevels vaak zijn gemaakt van verschillende materialen zoals baksteen, hout, stucwerk of metalen waarvan sommigen kwetsbaarder zijn voor schade.

De reinigingsmiddelen die hierbij worden gebruikt zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Dit is ontworpen voor het verwijderen van specifieke verontreinigingen zoals algen, mossen, stof, roet, en andere soorten vuil dat zich op gevels kan ophopen.

Deze methode van gevelreiniging kan worden gebruikt voor zowel commerciële als particuliere gebouwen en is een effectieve manier om gevels op te frissen, te beschermen en te behouden. Het resultaat is een schone en opgefriste gevel, die er weer uitziet als nieuw en kan bijdragen aan een beter uiterlijk van het gebouw en een verbetering van de waarde.

Schimmelverwijdering

De Schimmelverwijderaar is een professionele service die gespecialiseerd is in het effectief verwijderen van schimmel- en meeldauwproblemen in huizen en bedrijven. Ons team bestaat uit ervaren en goed opgeleide professionals die weten hoe ze schimmelproblemen moeten aanpakken. We gebruiken geavanceerde technieken en apparatuur om effectieve resultaten te garanderen. Hierbij verwijderen wij niet alleen oppervlakkige aanslag, maar wordt de vervuiling bij de kern aangepakt en verwijderd.

Onze dienstverlening is gericht op het bieden van duurzame oplossingen en het zorgen voor een schimmelvrije omgeving voor onze klanten.

Glasbewassing

Glasbewassing is een dienstverlening die gericht is op het reinigen van ramen, glazen oppervlakken en andere glasachtige oppervlakken. Deze dienstverlening kan worden uitgevoerd voor zowel binnen- als buitenramen, en kan zowel voor particulieren als voor bedrijven worden uitgevoerd.
Er zijn verschillende methodes die gebruikt kunnen worden voor glasbewassing, zoals het gebruik van een ladder, een rolsteiger, Hoogwerker of het gebruik van telescoopbewassing. Het gebruik van professionele reinigingsmiddelen en -materialen zorgt voor een efficiënt en grondig resultaat.

De dienstverlening kan ook regelmatig worden uitgevoerd, bijvoorbeeld maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks, afhankelijk van de wensen van de klant. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn voor bedrijven die gevestigd zijn in drukke stadscentra of voor gebouwen met veel verkeer. 

Dakreiniging

Deze methode om daken van gebouwen te reinigen, is door gebruik te maken van een combinatie van lage druk en speciaal samengestelde reinigingsmiddelen. Dit is een milde manier van reinigen waardoor geen schade wordt veroorzaakt aan het dak, in tegenstelling tot hogedrukreiniging. Dit is belangrijk omdat daken vaak zijn gemaakt van verschillende materialen zoals asfalt, dakpannen of metalen waarvan sommige kwetsbaarder zijn voor schade.

De reinigingsmiddelen die hierbij worden gebruikt zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Dit is specifiek ontworpen voor het verwijderen van specifieke verontreinigingen zoals algen, mossen, stof, roet, vogelpoep en ander vuil dat zich op daken kan ophopen.

Deze methode van dak reiniging kan worden gebruikt voor zowel commerciële als particuliere gebouwen en is een effectieve manier om daken op te frissen, te beschermen en te behouden. Het resultaat is een schoon en opgefrist dak, dat er weer uitziet als nieuw en kan bijdragen aan een beter uiterlijk van het gebouw en een verbetering van de waarde.
Daarnaast kan dak reiniging ook bijdragen aan een langer levensduur van het dak en een betere waterafvoer, dit kan leiden tot minder lekkages en beschadigingen.

Zonnepaneel reiniging

Schoonmaak van zonneparken met geautomatiseerde robots biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele handmatige schoonmaakmethoden.

Een van de grootste voordelen is de efficiëntie van deze techniek. Robots kunnen sneller en efficiënter werken dan mensen, waardoor de schoonmaak sneller kan worden voltooid. Dit kan leiden tot een vermindering van de totale kosten van de schoonmaak.

Daarnaast zijn robots in staat om in moeilijk bereikbare gebieden te werken, zoals op daken of in grote zonneparken. Dit kan moeilijk of onmogelijk zijn voor mensen, waardoor robots een veiligere en efficiëntere optie zijn.

Geautomatiseerde robots kunnen ook specifieke programma's gebruiken die zijn ontworpen om specifieke soorten vuil en verontreiniging te verwijderen, zoals stof, algen en vogelpoep. Dit kan leiden tot een betere kwaliteit van de schoonmaak en een langer resultaat.

Tot slot, robots zijn in staat om te werken in slechte weersomstandigheden zoals regen, wind of sneeuw. Dit kan de continuïteit van de schoonmaak garanderen en zorgen voor minder downtime.

In samenvatting, geautomatiseerde robots bieden een efficiëntere, veiligere en effectievere manier van schoonmaken van zonneparken, en kunnen leiden tot een vermindering van de totale kosten van de schoonmaak en een betere kwaliteit van de schoonmaak en een langer resultaat.

Home » Alle VBC Group diensten

Terrasreiniging

Terrasreiniging door middel van biologisch afbreekbare chemicaliën is een methode om terrassen van gebouwen of huizen te reinigen met gebruik van reinigingsmiddelen die veilig zijn voor het milieu en biologisch afbreekbaar zijn. Deze reinigingsmiddelen zijn specifiek ontworpen voor het verwijderen van specifieke verontreinigingen zoals algen, mossen, stof, vogelpoep en andere vuil dat zich op terrassen kan ophopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hout, tegels en beton.

Deze methode van terras reiniging is een effectieve manier om terrassen op te frissen, te beschermen en te behouden. Het resultaat is een schoon en opgefrist terras, dat er weer uitziet als nieuw.

Home » Alle VBC Group diensten

Schoonmaakonderhoud

Reguliere schoonmaak, periodieke schoonmaak en opleveringsschoonmaak zijn verschillende types van schoonmaakdiensten die aangeboden kunnen worden.

• Reguliere schoonmaak is een dienst waarbij een gebouw of ruimte op een vastgestelde frequentie wordt schoongemaakt, zoals dagelijks, wekelijks of maandelijks. Dit is vaak nodig voor bedrijven of gebouwen die regelmatig worden gebruikt of waar veel verkeer is.

• Periodieke schoonmaak is een dienst waarbij een gebouw of ruimte op een bepaalde termijn wordt schoongemaakt, zoals eenmaal per maand, per kwartaal of eenmaal per jaar. Dit is vaak nodig voor gebouwen die minder vaak worden gebruikt of waar minder verkeer is.

• Opleveringsschoonmaak is een dienst die vaak wordt gebruikt bij nieuwbouwprojecten of renovaties. Hierbij wordt het gebouw of de ruimte grondig gereinigd voordat het aan de klant wordt opgeleverd. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn voor een nieuwe woning, kantoor of winkelruimte.

Home » Alle VBC Group diensten

Neem contact op

10 + 3 =

Contact Informatie

Stuur ons via het formulier een offerte aanvraag. Ook kunt u hier terecht voor andere vragen over een van onze diensten.

Telefoon: +316 15 28 35 92
Email: info@vbcgroup.nl
n
KvK: 87546469